Acanthus Cennet Barut Collection yorum, şikayet
Hotel Resimlerini Büyütmek için Tıklayın.

Filtrele

  • Oteller

  • Otel Özellikleri

Otel için Otelsor'un verdiği puan

  • 93 Puan
    Yemek Kalitesi
  • 94 Puan
    Oda Konforu
  • 96 Puan
    Hizmet
  • 95 Puan
    Temizlik
  • 97 Puan
    Yüzme
  • 95 Puan
    Güvenlik

Barut Acanthus Cennet Genel Özellikleri

1971 yılından bu yana  turizm sektöründe olan ve 12 tesis ile hizmet veren Barut Otelleri, 2019 yılı yaz sezonu itibariyle 4 tesisinde Barut Collection konsepti ile hizmet vermeye başlamıştır. Barut Lara, Barut Arum, Barut Acanthus & Cennet ve Barut Kemer tesislerini kapsayan Barut Collection konsepti ile misafirlere yeni ve özel hizmetler sunulmaktadır. Barut Acanthus Cennet’in odalarına giriş, saat 14.00’ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00’dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.  Side mevkiindeki Barut Acanthus Cennet; Antik Side’ye 1.5 km, Manavgat merkeze 8 km, Antalya Havalimanı’na 62 km ve Antalya şehir merkezine 75 km mesafede konumlanıyor.

Konsept Özellikleri

Ultra her şey dahil konsepti bulunmaktadır. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsizdir. Acanthus Cennet Barut Collection’in belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli ve yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler 24 saat ücretsizdir. Lobi Bar 24 saat, Beach Club 08.00-23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Barlardan şişe ile içki servisi yapılmıyor, içecekler masaya servis ediliyor. Yemeklerde alınan tüm yerli ve bazı yabancı içecekler ücrete dahil. Snack servisler Beach Club’ta servis ediliyor.  Balayı konsepti de bulunmaktadır. A la Carte restoran ile yemekler sunulmaktadır.

Tesis İmkanları

Denize sıfır konumdaki Acanthus Cennet Barut Collection de , plaj ile arasında yürüyüş yolu bulunuyor. Plajda ve havuzda alınan güneş şemsiyesi, şezlong ve plaj havlusu ücretsizdir. Sahilde yetişkinler için ayrı bölüm bulunuyor. Açık havuz bulunmaktadır.

Tesis Aktiviteleri

✓Lobi Bar   ✓ Su Topu ✓Güzellik Merkezi

✓ Fitness Merkezi   ✓Sauna    ✓  Animasyon

✓Hamam    ✓Kuaför  ✓ Kapalı Havuz

Otel için puan verin

Puanlama verildi.
  • Bilal cura

    Barut Acanthus Cennet Collection tatil için şüphesiz açık ara en iyi otel. Yemekleri inanılmaz lezzetli ve güzel çeşitliliğine diyecek yok. Personel guleryuzlu sakin hizmet 10 numara. Odalar temiz ve hijyenik, tatilciler için hersey düşünülmüş. Tereddütsüz secilebilecek bir otel. Tatil budur, gelmenizi tavsiye ederim.