Pınar Pansiyon (Kaş) yorumlar, şikayetler, puanlar
Hotel Resimlerini Büyütmek için Tıklayın.

Filtrele

  • Oteller

  • Otel Özellikleri

Otel için Otelsor'un verdiği puan

  • 82 Puan
    Yemek Kalitesi
  • 80 Puan
    Oda Konforu
  • 83 Puan
    Hizmet
  • 82 Puan
    Temizlik
  • 80 Puan
    Yüzme
  • 80 Puan
    Güvenlik

Pınar pansiyon hakkında

Kaş bölgesinde yer almakta olan en eski pansiyonlardan olan Pınar Pansiyon müşterilerine harika bir tatil deneyimi sunmaktadır. Bu bağlamda pansiyonun sunduğu hizmetlerin oldukça fazla olduğunu bilmenizde yarar vardır. Pansiyon, 1990 yılında inşa edilmiştir ve o tarihten beri misafirleri için kurumsal şekilde hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Daima güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmekte olan otelin içerisinde 22 oda bulunmaktadır.

Ayrıca pansiyon denize çok yakın bir konumda bulunmaktadır. Öyle ki çok kısa bir mesafe yürüyerek denize ulaşım sağlayabilmektesiniz. Bunlardan farklı olarak pansiyon içerisinde daha değişik hizmetler de misafirlere sunulmaktadır. Bunlardan iki tanesi şeklinde bahçe ve özel plaj kısmını belirtebiliriz. Pınar Pansiyon misafirleri için özel plaj barındıran ender Kaş otellerinden biri olma özelliği taşımaktadır. Ayrıca pansiyon yorumları kısmına bakacak olursak bahçe kısmının ne kadar dinlendirici olduğundan da yoğun şekilde bahsedilmektedir.

Diğer Hizmet Özellikleri

Pansiyon ile alakalı olarak bilmeniz gerekenler bunlarla sınırlı değildir. Burada çamaşırlarınız ve yıkanmasını istediğiniz diğer özel eşyalarınız ücretli çamaşırhanelerde yıkanmaktadır. Burada bilmeniz gereken husus eşyalarınızın diğer müşterilerin eşyalarıyla karışmamasını sağlayacak şekilde filelere koymanızdır. Bu sayede mağduriyetlerin önüne geçmiş olacaksınız. Ayrıca Pınar Pansiyon şikayetleri yapmadan önce pansiyonun seyir terasına da mutlaka çıkmalısınız. Bu terastan eşsiz Kaş manzarasını izledikten sonra Pınar Pansiyon için herhangi bir şikayette asla bulunmayacağınızı sonuna kadar garanti ediyoruz.

Otel için puan verin

Puanlama verildi.