Tui Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort
Hotel Resimlerini Büyütmek için Tıklayın.

Filtrele

  • Oteller

  • Otel Özellikleri

Otel için Otelsor'un verdiği puan

  • 75 Puan
    Yemek Kalitesi
  • 85 Puan
    Oda Konforu
  • 75 Puan
    Hizmet
  • 80 Puan
    Temizlik
  • 80 Puan
    Yüzme
  • 85 Puan
    Güvenlik

Güncel Otel Yorumları şikayetleri ve Görüşler

Antalya, Kemer-Göynük’te yer alan Tui Fun&Sun Miarosa Ghazal Resort, Kemer merkeze yaklaşık olarak 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 2000 yılından bu yana hizmet vermeyi sürdüren resort otel, açık ve kapalı havuzları ile gelenlerin büyük beğenisini topluyor. Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesiste misafirlerin konforu için her türlü detay düşünüldü. Hem açık hem de kapalı restaurantında günün her saatinde yiyecek ve içecek servisi veren otelde ayrıca 2 ayrı A la Carte restaurant da mevcut.

Otel Özellikleri

Tui Fun&Sun Miarosa Ghazal Resort misafirleri, tatilleri boyunca otelde bulunan masa tenisi, basketbol, dart, okey, tavla ve sahil voleybolu gibi aktiviteleri değerlendirebilir. Dileyen konuklar ise karaoke barda doyasıya eğlencenin tadına varabilir. Çocuklar için mini futbol aktivitelerinin yer aldığı resort otelde keyifle vakit geçirebilirsiniz. İsteyenler tesiste bulunan discoya da gidebilir ve kendilerini müziğin akışına bırakabilir.

Miarosa Ghazal Resort‘a gelen tatilciler, otelin sunduğu berber, kuaför, güzellik salonu, Türk hamamı, fitness, sauna ve masaj olanaklarından yararlanabilir. Nargile, market, derici, TV odası, doktor, butik, kuru temizleme ve çamaşırhane ise otele gelen konuklara sağlanan diğer imkanlar arasında.

Tesisin odalarında balkon, çay-kahve seti, emanet kasa, bornoz, terlik, TV, merkezi klima, saç kurutma makinesi, mini bar ve telefon olanakları da bulunuyor. Ancak odalarda yer alan oda özelliklerinden bazıları ekstra ücrete tabi olabileceği için otel ücretleri hakkında detaylı bilgi için otel ile iletişime geçilmesi tavsiye edilir.

İletişim

Adres: Göynük mahallesi, Ahu ünal aysal caddesi no:43 07994  Kemer/Antalya

Telefon:0 242 745 05 94

Otel için puan verin

Puanlama verildi.
  • Ayşe Nur

    Otelin özellikle yemeklerini çok beğendim. Dünya mutfaklarından birçok çeşidi içinde bulunduruyordu, yemediğim yemekleri yedim. Yemekleri için bile gelinir bu otele bence… :))